*** دلتنگ عشقم هستم ***
برای ملکه قلبم اجازه هست اجازه هست که قلبمو برات چراغونی کنم پیش نگاه عاشقت چشمامو قربونی کنم اجازه میدی تا ابد سر بزارم رو شونه هات روزی هزار دفعه بگم که می میرم برات اجازه دارم به همه بگم فقط مال منی بگم ستاره هام میگن همیشه تو فال منی اجازه میدی که بگم حرف ترانه هام تویی دلیل زنده بودنم ،درد بهانه هام تویی اجازه هست اجازه هست که بگم باتو یه آدم دیگه ام ،با تو به آسمون میرم اجازه میدی که بگم بهشتمو ساختی برام هیچی بجز تو نمیخوام ، بجز تو نمیخوام گل سرخت به نام خدا سلام مطلب زیر نقل قولی است از یکی از وبلاگ های حامی دکتر جلیلی در پاسخ به تخریب های سازماندهی شده علیه ایشان: *** تا امشب که با یکی از مطلعین صحبت داشتم قدری ما بین جلیلی و قالیباف شک داشتم که با توجه به اطلاعات ایشان و مطالعاتی که انجام دادم به تکنو کرات بودن قالیباف یقین پیدا کردم یکم: این جمله است "جلیلی یعنی احمدی نژاد" . . اگر منظور دوستان احمدی نژاد سال 84 است؛ یعنی حاج محمود ولایت مدار، ساده زیست و مردمی است که ما هم فریاد می زنیم جلیلی همان احمدی نژاد است. اما اگر منظورشان احمدی نژاد بعد از 11 روز خانه نشینی و حمایت از فرقه انحرافی است؛ خیر دکتر جلیلی همانطور که بار ها اعلام کرده از منحرفین بری است. البته دکتر در مستند انتخاباتیش خود پاسخ واضحی به این سوال داد و آن اینکه اگر منظورتان از تیم همان باند است خیر بنده باند ندارم. در اینجا قصد دارم به معرفی برخی از اعضای تیم فکری و اجرایی دکتر جلیلی بپردازم از این مجموعه همانطور که در سایت رجا نیوز بیان شده می توان به افراد زیر اشاره کرد سوم: دکتر سابقه مدیریتی و اجرایی ندارد. خوب این بهانه جالبی است. و برای بررسی آن باید از چند باب وارد شد. چهارم: دکتر جلیلی برنامه ندارد. خوب این هم از مباحثی است که این روز ها زیاد در مورد ایشان بیان می شود. پاسخ به آن دو بخش است 1. باید دید برنامه چه تعریف می شود برخی برنامه را به قول های بی اساس برخی کاندیدا ها نسبت می دهند که اگر ما بیاییم چنین می کنیم و چنان می کنیم. و امسال هم که مد شده همه زمان می دهند و فکر کنم تا چند وقت دیگر برخی از کاندیدا ها بگویند که ظرف یک هفته کشور را گل و بلبل می کنیم. خوب دکتر جلیلی اهل قول دادن های بی پایه نیست و آنچه را می تواند قول می دهد. همانطور که رهبری معظم در دانشگاه امام حسین علیه السلام فرمودند باید توجه داشت به کاندیدایی که قول های غیر قابل اجرا می دهد رای ندهیم. *** منبع: وبلاگ به خوبی فکر کن به نام خدا سلام . . چرا رسانه های ضد انقلاب و بیگانه جلیلی را کاندیدای نظام معرفی می کنند؟ + تصاویر . . پاسخ به تخریب های سازماندهی شده علیه دکتر جلیلی . . با تحریف سخنان خمینی به جنگ جانشین او بروید! . اخبار انتخاباتی داغ و به روز سعید جلیلی را اینجا دریافت کنید. . . . . آیت الله زابلی: کاندیدایی بهتر از دکتر جلیلی نمیشناسم . . گل یاس من ... سلام گل به تو ای گل نشونم ، سلام از دل به یار مهربونم تو رو دوستدارم اندازه دل و جونم بهشست من و پردیس بهار من همینجاست تو بارون بلا پیش تو آرامش دنیاست چه عشقی از تو میگیره دل من چه موجی میرسه به ساحل من نگاه کن از سربهونه تو چه بادی میزنم به خونه تو با تو به رویا رسید این خواب پریشون من من چی بخوام بیشتر از این برای موندن دل خوش تو آمدم این راه سفر هدیه به تو بوی این شعر معطر (( گل سرخ ))
و از آنجا که با مبانی فکری سرمایه داری (که نمونه کاملش آقای هاشمی رفسنجانی است) مخالفم دیگر به قالیباف فکر نخواهم کرد و انشا الله از امشب رای بنده با تمام قدرت دکتر جلیلی است.
اما متاسفانه ستاد های جنگ روانی برخی از کاندیدا ها در حرکتی منظم و سازمان یافته شروع به تخریب دکتر جلیلی کرده اند. ریشه این همه تخریب تنها یک چیز است و آن ترس از سونامی جلیلی و آرای بالای او که با وجود اینکه چند روز بیشتر نیست که ستادهایش شروع بکار کرده اند و سرمایه خاصی ندارد گوی سبقت را از بسیاری ربوده است. این تخریب ها برخی تمسخر است مانند دکتر بی سواد و غیر متعهد یا به قول خبرگزاری دانشجو دکتر آفسایدی علی مطهری که جانباز بودن دکتر جلیلی را به تمسخر گرفت. اینها تکلیفشان مشخص است و آخرت باید پاسخ گو باشند. اما برخی دیگر از تخریب ها تئوریک است که در ادامه سعی می کنم به چند مورد از آنها بپردازم.
1
2. رهبر معظم انقلاب در روز اول سال 1392 در حرم رضوی فرمودند رئیس جمهور بعدی باید نقاط قوت دولت فعلی را منهای نقاط ضفش دارا باشد؛ و لذا شباهت جلیلی با احمدی نژاد با توجه به برائت وی از نقاط ضعف دولت دهم، موید فرمایش رهبری است و لذا نقص و عیب به نظر نمی رسد.
3. برخی از روی دلسوزی، سادگی و یا بعضا از روی غرض می گویند از کجا معلوم جلیلی در سال 1400 مانند احمدی نژاد نشود. سوال به ظاهر منطقی است اما پاسخ آن بسیار ساده. اولا به نظر بنده بجز آقای حداد عادل که به زودی انصراف خواهند داد بقیه همین الان مبانی فکریشان اشکال دارد و از همین الان زاویه دارند، (حتی اگر بخواهند خودشان را بزک کرده و طوری دیگر نشان دهند) ثانیا همه کاندیدا ها و بطور کلی همه مردم امکان دارد روزی از گفته هایشان برگردند و منحرف شوند "و ما ابرءُ نفسی". ثالثا مبانی تفکر احمدی نژآد در آن سالها زیاد شناخته شده نبود حال آنکه جلیلی در پست های مختلف و بسیار حساس امتحان خود را پس داده و اگر می خواست چپ کند پیش از این چپ کرده بود. و از همه مهمتر اینکه امام خمینی فرمودند ملاک حال فعلی افراد است. این جمله ناظر به همه افراد و حالات می باشد. و معنی آن بسیار واضح است. امروز که جلیلی در خط ولایت است و نوای خدمت سر می دهد مورد حمایت ماست و اگر خدای نکرده از گفتمانش روزی برگشت دیگر مورد تایید نخواهد بود. کما اینکه احمدی نژاد 84 هم مورد حمایت بود و احمدی نژاد بعد از خانه نشینی غیر قابل حمایت.
دوم: جلیلی تیم ندارد.
دکتر پرویز داوودی (معاون اول رییس جمهور در دولت نهم و استاد اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی)، دکتر کامران باقری لنکرانی (وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت نهم) دکتر علی باقری (معاون دکتر جلیلی در شورای عالی امنیت ملی کشور)، مهندس پرویز فتاح ( وزیر نیروی دولت نهم و مسئول بنیاد تعاون سپاه)، دکتر مسعود میرکاظمی ( وزیر بازرگانی دولت نهم، وزیر نفت دولت دهم و رییس کمیسیون انرژی مجلس نهم)، دکتر محمد سلیمانی (وزیر ارتباطات دولت نهم و استاد مخابرات دانشگاه علم و صنعت)، مهندس محمد رضا اسکندری (وزیر کشاورزی دولت نهم و مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر)، دکتر رضا تقی پور (وزیر ارتباطات در دولت دهم)، دکتر علی اصغر زارعی (معاون سابق وزیر نفت و نماینده مجالس هشتم و نهم)، مهندس سید مهدی هاشمی (رییس سازمان مهندسی کشور، سرپرست وزارت کشور در دولت نهم و نماینده مجلس نهم)، دکتر غلامحسین رضوانی ( قائم مقام معاونت راهبردی رییس جمهور)، دکتر هادی زاهدی وفا (استاد اقتصاد و معاون وزیر اقتصاد در دولت نهم ) و ... البته می توان به افراد زیاد دیگری هم اشاره کرد که نیاز زیادی به این اشارات نیست.
1. مهم نیست که شخصی مدیریت کلانی اجرایی داشته یا نداشته بلکه مهم این است که در آن پست مدیریتی توانسته خوب عمل کنند یا خیر به عبارت دیگر در آن پست مدیریتی توانسته آنچه به او ماموریت داده شده را به انجام رساند یاخیر.
2. در پست ریاست جمهوری همانقدر که مدیریت اجرا مهم است دیپلماسی هم مهم است، امور فرهنگی هم مهم است و سایر امور مرتبط با کشور نیز مهم است حال شما به این سوال من پاسخ بدهید کدام یک از کاندیدا ها سابقه کار دیپلماتیک در سطح دکتر جلیلی را دارد؟ کدام یک اشراف ایشان به مباحث کلان کشور را دارد؟ و همانطور که خواننده آگاه اطلاع دارد؛ در 6 سال اخیر ایشان در شورای امنیت ملی تمامی مباحث اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و بین المللی را بررسی کرده و اطلاعات جامعی نسبت به آنها دارد و لذا همه مقدمات برای یک مدیریت جامع در ایشان وجود دارد.
3. آنکه دکتر جلیلی سالهاست در پست های مدیریت کلان کشور مشغول به خدمت است و پست های مدیریتی را یکی یکی طی کرده و بالا رفته و لذا با پست های مختلف آشناست و این نیست که مانند برخی یک شبه مدیر کلان کشور شده باشد و لذا می داند در رده های مختلف مدیریتی چه می گذرد و آنجه ابلاغ می کند در سطوح مختلف چه تاثیری می گذارد.
2. برای اینکه مشخص شود ایشان برنامه دارند یا نه کافی است یک سر به سایت اتاق فکر ایشان یعنی سایت مسیر بزنید تا با برنامه هایی که ایشان در حوزه های مختلف آماده کرده اند آشنا شوید برای مثال برنامه اصلاح ساختار اجرایی / برنامه اقتصادی دولت یازدهم و سایر برنامه های ایشان آشنا شوید.
صدای پای یک انقلاب می آید، پس جلیلی باید تخریب شود
Design By : RoozGozar.com |